Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Muismatten bedrukken

Muismat 220 x 180 x 2 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €72,36
Vanaf €1,37 per Stuk

Muismat 230 x 190 x 3 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €120,00
Vanaf €2,94 per Stuk

Muismat 265 x 190 x 3 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €128,57
Vanaf €3,15 per Stuk

Gaming Muismat 800 x 400 mm

Wil jij moeiteloos jouw muis kunnen bewegen over een geperso..
25 stuks vanaf €387,50
Vanaf €8,06 per Stuk

Gaming Muismat 600 x 350 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €325,63
Vanaf €6,77 per Stuk

Ontwerp muismatten met logo

Een muismat is een handig en praktisch accessoire voor je computer. Het zorgt ervoor dat je muis soepel en nauwkeurig over het oppervlak glijdt, waardoor je meer controle en comfort hebt. Maar wist je dat een muismat ook een unieke en effectieve manier is om je bedrijf of organisatie te promoten? Bij ons kun je muismatten personaliseren met een logo of tekst naar keuze. Zo maak je van een simpel product een persoonlijk en opvallend relatiegeschenk.

Wil je meer weten over markeerstiften bedrukken? Neem hier een kijkje.

Gepersonaliseerde muismatten

Muismatten personaliseren biedt veel voordelen. Ten eerste zijn muismatten ideaal om je naamsbekendheid te vergroten. Je kunt ze weggeven aan je klanten, relaties of medewerkers, die ze vervolgens dagelijks op hun bureau zullen gebruiken. Zo komt jouw logo of boodschap regelmatig onder de aandacht van je doelgroep. Bovendien zijn muismatten relatief goedkoop en eenvoudig te bestellen in grote aantallen.

Duurzaamheid en milieu

Een ander voordeel van muismatten is hun duurzaamheid. Ze gaan lang mee en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled rubber of kurk. Je kunt ook kiezen voor een muismat met een antislip onderkant, die voorkomt dat de mat verschuift tijdens het gebruik. Zo draag je bij aan een beter milieu en een betere ergonomie.

Muismat met opdruk

Muismatten bieden ook veel creatieve mogelijkheden om je huisstijl of campagne te laten zien. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en afmetingen, zodat je een muismat hebt die perfect past bij jouw wensen. Je kunt ook gaan voor een muismat met een foto, een slogan of een grappige quote. Zo geef je je muismat een persoonlijke touch en maak je indruk op je ontvangers.

Waarom muismatten bedrukken?

Een van de diensten die Pennendrukkerij.nl aanbiedt, is het personaliseren van muismatten. Dit kan een slimme manier zijn om je bedrijf of organisatie te promoten, je klanten of leden een comfortabel en praktisch cadeau te geven, of je eigen persoonlijkheid te laten zien. Hier zijn enkele voordelen van het laten bedrukken van muismatten:

  1. Verbeterde muisnavigatie: Muismatten zorgen voor een glad en consistent oppervlak voor je muis, waardoor je nauwkeuriger en soepeler kunt bewegen. Dit is vooral handig voor gamers en ontwerpers die afhankelijk zijn van precieze muiscontrole.

  2. Bescherming van je werkplek: Muismatten beschermen je bureau of tafelblad tegen krassen, vuil en slijtage. Ze voorkomen ook dat de kleine pads onder je muis beschadigd raken, waardoor de levensduur van je muis wordt verlengd.

  3. Comfort en ondersteuning: Muismatten bieden meer comfort en ondersteuning voor je hand, pols en arm. Ze kunnen vermoeidheid en spanning verminderen, vooral als je lange uren achter de computer doorbrengt.

  4. Uniek en persoonlijk: Je kunt muismatten laten bedrukken met je eigen logo, naam, boodschap of afbeelding. Ze kunnen je merk of product onder de aandacht brengen, je relatie met je klanten of leden versterken, of je werkplek opfleuren.

Bestel jouw bedrukte muismatten vandaag nog

Muismatten personaliseren is een slimme en leuke manier om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Het is een origineel cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door je klanten, relaties of medewerkers. Bovendien is het een duurzaam en praktisch product dat lang meegaat. Wil je ook profiteren van deze voordelen? Bestel dan nu je eigen bedrukte muismatten bij Pennendrukkerij.nl. We bieden scherpe prijzen, hoge kwaliteit en snelle service. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of advies wilt. We helpen je graag verder.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole