Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Over ons

VEEL MEER DAN EENVOUDIG SCHRIJFGEREI

Onze bedrijfsnaam leidt je wellicht om de tuin, want Pennendrukkerij.nl is zoveel meer dan een plek voor pennen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van schrijfbenodigdheden, memo-blokjes, bureau-accessoires en promotieartikelen. Met ons aan je zijde schrijf je niet alleen aan je succesverhaal, maar organiseer je ook moeiteloos je dagelijkse bezigheden en stimuleer je de groei van je onderneming. Kies je ontwerp, plaats je bestelling en laat de rest aan ons over!

GEPERSONALISEERDE PENNEN

Zoek je een effectieve manier om de bekendheid van je bedrijf te vergroten? Onze aanpasbare pennen zijn de oplossing. Kies uit een breed scala aan pennen die jouw bedrijfsimago versterken. Creëer een professionele uitstraling met onze hoogwaardig bedrukte pennen, of maak indruk op je zakelijke contacten met een exclusieve schrijfwaar. Voor kostenefficiënte personalisatie zit je goed bij Pennendrukkerij.nl!

BUREAU-ACCESSOIRES OP MAAT

Laat een onuitwisbare indruk achter met op maat bedrukte bureau-accessoires van Pennendrukkerij.nl. Het is de perfecte manier om op te vallen! Personaliseer alles van muismatten tot memo-blokjes met je eigen logo, een inspirerende leus of een unieke afbeelding. Verhoog je merkzichtbaarheid bij elk zakelijk evenement, in vergaderingen of op beurzen, of verras je team met een speciaal op hen afgestemd geschenk. Onze premium bureau-accessoires zorgen voor een onberispelijke professionele uitstraling.

LAPTOPHOEZEN MET EIGEN OPDRUK

Val op met een op maat gemaakte laptophoes bedrukt met jouw bedrijfslogo. Een persoonlijke touch die zorgt voor unieke uitstraling en superieure bescherming. Of het nu voor een bedrijfspresentatie, zakenreis of een corporate evenement is, een op maat gemaakte laptophoes garandeert een professionele indruk. Onze hoogwaardige full-color bedrukking zorgt ervoor dat jouw onderneming altijd in het oog springt.

PERSOONLIJKE PROMOTIEARTIKELEN

Maak een onvergetelijke indruk door promotieartikelen zoals mokken, waterflessen en meer te personaliseren met je logo of persoonlijke boodschap. Bouw aan sterke klantrelaties tijdens speciale evenementen, vieringen of feestdagen. Toon je waardering aan je team met op maat gemaakte cadeaus. Met Pennendrukkerij.nl laat je jouw onderneming onderscheiden en creëer je gedenkwaardige promotieartikelen.

BEDRUKTE MOKKEN

Een mok bedrukt met jouw logo of een unieke boodschap is een effectief promotiemiddel. Het is een praktisch item dat dagelijks door je klanten gebruikt kan worden, waardoor je merk voortdurend in beeld is. Onze betaalbare mokken zijn toegankelijk voor elk bedrijf, groot of klein. Bij Pennendrukkerij.nl geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om zijn merk in de schijnwerpers te zetten.

LOGO NOTITIEBOEKJES

Een notitieboekje voorzien van jouw bedrijfslogo is een stijlvol en nuttig geschenk, waarmee je waardering uitstraalt naar klanten, partners of personeel. Tegelijkertijd bevordert het de zichtbaarheid van je merk bij elke gelegenheid. Laat een blijvende indruk achter tijdens vergaderingen, brainstormsessies of trainingen met onze gepersonaliseerde notitieboekjes.

ONDERDEEL VAN BREZO

Wist je trouwens al dat Pennendrukkerij.nl onderdeel is van Brezo bv? Brezo bv is een (textiel-)drukkerij gevestigd in het mooie Kampen (Overijssel) met een ongeëvenaarde passie voor het bedrukken en borduren van textiel en promotieartikelen. Met een team van ruim 40 specialisten werken we dag in dag uit aan zeer uiteenlopende bedrukkingsopdrachten. Onze reputatie als specialist is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en talloze tevreden klanten in binnen- en buitenland. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar unieke gepersonaliseerde hoodies, een bedrijf dat professionele werkkleding nodig heeft of een organisatie die op zoek is naar promotieartikelen als pennen en notitieboekjes, bij Brezo bv ben je aan het juiste adres! Ook helpen we geregeld startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Bij Brezo bv geloven we dat kennis er is om te delen.

 

Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole