Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Pennen laten graveren?

Balpen metaal New York rubberised

Aluminium balpen met elegante soft-touch afwerking en stylus..
500 stuks vanaf €439,34
Vanaf €0,68 per Stuk

Ebony Matt

De Ebony Matt is Een aluminium pen die in verschillende kleu..
500 stuks vanaf €308,55
Vanaf €0,52 per Stuk

Balpen Paris metaal rubberised

Een aluminium rubberised pen in verschillende kleuren met ee..
500 stuks vanaf €423,50
Vanaf €0,67 per Stuk

Balpen Paris luxe metaal rubberised

Een aluminium rubberised pen in verschillende kleuren met ee..
500 stuks vanaf €640,04
Vanaf €0,91 per Stuk

Ebony Glossy

Een aluminium pen in verschillende kleuren met een glossy ui..
500 stuks vanaf €308,55
Vanaf €0,52 per Stuk

Balpen Alicante rubberised

Aluminium balpen met elegante matte rubberised soft-touch af..
500 stuks vanaf €453,75
Vanaf €0,69 per Stuk

Balpen Alicante stylus metaal

De Balpen Alicante stylus metaal is een elegante pen die te ..
500 stuks vanaf €439,34
Vanaf €0,68 per Stuk

Alicante Bamboe

De Alicante Bamboe pen is een Gegraveerde eco-vriendelijke b..
500 stuks vanaf €544,50
Vanaf €0,86 per Stuk

Ferii pen

Sportieve rubberized balpen met elegante clip. De Levering i..
500 stuks vanaf €654,97
Vanaf €1,31 per Stuk

Gegraveerde pennen zijn pennen die voorzien zijn van een persoonlijke boodschap, een naam, een logo of een ander ontwerp. Het graveren gebeurt met een laser, die het oppervlak van de pen permanent en nauwkeurig bewerkt. Het resultaat is een stijlvolle en duurzame pen, die niet vervaagt of beschadigt. Gegraveerde pennen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal, hout, leer of bamboe. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, vormen en groottes.

Graveerpennen met logo of tekst?

Gegraveerde pennen met logo of tekst zijn een unieke manier om je bedrijf, organisatie of merk te presenteren. Door je logo of tekst op een graveerpen te laten zetten, creëer je een exclusief en professioneel relatiegeschenk, dat je kunt geven aan je klanten, relaties of medewerkers. Je kunt je logo of tekst in verschillende lettertypes en stijlen laten graveren, afhankelijk van je wensen en doelgroep.

Waarom pennen laten graveren?

Duurzaamheid: Gegraveerde pennen bieden een duurzame en langdurige opdruk. In tegenstelling tot bedrukkingen die na verloop van tijd kunnen slijten, blijft de gravure helder en intact gedurende de gehele levensduur van de pen.
Professionele uitstraling: Gegraveerde pennen stralen een gevoel van klasse en professionaliteit uit. Ze zijn ideaal voor zakelijke geschenken, relatiegeschenken of als onderdeel van je zakelijke uitrusting.
Permanente branding: De gravure is permanent en vervaagt niet, wat betekent dat jouw logo, bedrijfsnaam of boodschap altijd duidelijk zichtbaar is. Dit draagt bij aan de merkherkenning en -versterking.
Unieke personalisatie: Gravure biedt een hoge mate van personalisatie. Je kunt niet alleen jouw logo laten graveren, maar ook individuele namen, datums of speciale boodschappen toevoegen, waardoor de pennen extra persoonlijk worden.
Allergiebestendig: Gegraveerde pennen zijn hypoallergeen en veilig voor mensen met allergieën. Omdat er geen inkt of verf wordt gebruikt, hoef jij je geen zorgen te maken over allergische reacties.
Indrukwekkend cadeau: Gegraveerde pennen zijn geweldige geschenken voor medewerkers, klanten of partners. Ze geven een gevoel van waardering en laten zien dat je aandacht besteedt aan de details.
Verscheidenheid aan materialen: Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan materialen voor gegraveerde pennen, waaronder metaal, hout en kunststof. Dit stelt je in staat om pennen te selecteren die echt passen bij jouw merkstijl.

Gegraveerde pennen bestellen?

Bij Pennendrukkerij.nl kun je eenvoudig en snel graveerpennen met logo of tekst bestellen. Je kunt online je eigen ontwerp maken of uploaden, of gebruik maken van onze gratis ontwerpservice. Wij zorgen ervoor dat je logo of tekst perfect op de pennen wordt gegraveerd. Je kunt al vanaf 25 stuks bestellen en profiteren van onze lage prijzen en gratis bestandscontrole. Bestel nu gegraveerde pennen met logo of tekst en maak indruk op je klanten, relaties en medewerkers!

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole