Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Potloden bedrukken

Potlood Naftar

Potlood met gum die verkrijgbaar is in een variatie aan kleu..
500 stuks vanaf €169,40
Vanaf €0,15 per Stuk

Mini potlood bio

Duurzaam klein potlood die van gecertificeerd FSC hout is ge..
500 stuks vanaf €211,75
Vanaf €0,20 per Stuk

Potlood Godiva

Dit potlood heeft een gekleurde body en heeft een glanzende ..
500 stuks vanaf €217,80
Vanaf €0,21 per Stuk

Houten potlood

Houten biologisch potlood van gecertificeerd FSC-hout. Dit p..
500 stuks vanaf €235,95
Vanaf €0,27 per Stuk

Potlood met gum

Potlood met gum die verkrijgbaar is in een variatie aan kleu..
500 stuks vanaf €254,10
Vanaf €0,26 per Stuk

Timmermanspotlood 170 mm

Heb je een potlood nodig voor tijdens het klussen? De Carpen..
500 stuks vanaf €266,20
Vanaf €0,29 per Stuk

Timmermanspotlood 240 mm

Heb je een potlood nodig voor tijdens het klussen? De Carpen..
500 stuks vanaf €849,42
Vanaf €0,90 per Stuk

Potloden bedrukken

Bij Pennendrukkerij.nl bestel je gemakkelijk potloden met een logo, naam, slogan of een ander ontwerp. Dankzij onze speciale druktechniek zorgen wij voor een heldere en duurzame opdruk die niet slijt of vervaagt. Ons assortiment omvat potloden in diverse kleuren, diktes en hardheden. Ook kun je kiezen voor potloden met een gum.

Benieuwd naar onze pennen met spoedlevering? Bekijk de mogelijkheden hier.

Waarom potloden met logo of tekst?

Potloden met een logo of tekst zijn een voordelige en effectieve manier om je bedrijf, organisatie of merk in de schijnwerpers te zetten. Door een potlood te laten bedrukken met je logo of boodschap, creëer je een origineel en handig relatiegeschenk dat je klanten, relaties of medewerkers dagelijks kunnen gebruiken. Je kunt het ontwerp aanpassen met verschillende lettertypes en stijlen, afhankelijk van je wensen en doelgroep.

Voordelen van potloden met logo

  1. Effectieve promotie Bedrukte potloden zijn uitstekende promotieartikelen. Ze zijn betaalbaar, gemakkelijk mee te nemen en bieden een groot afdrukgebied voor je logo, bedrijfsnaam of boodschap. Dit maakt ze ideaal voor evenementen en beurzen.

  2. Milieuvriendelijke optie Potloden worden meestal gemaakt van duurzame materialen zoals hout en zijn biologisch afbreekbaar. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze in vergelijking met andere promotionele producten.

  3. Hoog gebruiksgehalte Potloden zijn zeer nuttige en functionele schrijfgerei. Dit betekent dat ze vaak worden gebruikt en dat je merk regelmatig onder de aandacht komt bij het gebruik ervan.

  4. Creatieve branding Met potloden kun je creatief zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je kleuren kunt kiezen die overeenkomen met je merkidentiteit of specifieke boodschappen kunt afdrukken.

  5. Educatieve toepassingen Bedrukte potloden zijn perfect voor scholen, universiteiten en educatieve instellingen. Ze kunnen worden aangepast met schoollogo's, motto's of contactgegevens en dienen als beloningen of promotiemateriaal.

  6. Kostenefficiëntie Potloden zijn budgetvriendelijke promotionele producten. Zelfs bij grote hoeveelheden blijven ze betaalbaar, wat ze geschikt maakt voor zowel kleine als grote organisaties.

  7. Veelzijdigheid Bedrukte potloden zijn veelzijdig en kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden, zoals evenementen, beurzen, promotiecampagnes en als geschenken aan klanten en medewerkers.

Potloden met opdruk bestellen

Bij Pennendrukkerij.nl kun je eenvoudig en snel potloden met logo of tekst bestellen. Je kunt online je eigen ontwerp maken of uploaden, of gebruikmaken van onze gratis ontwerpservice. Wij zorgen ervoor dat je logo of tekst perfect op de potloden wordt bedrukt. Je kunt al vanaf 25 stuks bestellen en profiteren van onze competitieve prijzen.

Bestel vandaag nog!

Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde potloden en laat een blijvende indruk achter bij je doelgroep. Met onze snelle en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat je bedrukte potloden op tijd worden geleverd en van hoge kwaliteit zijn. Bij Pennendrukkerij.nl ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een product dat je merk op een milieuvriendelijke en effectieve manier promoot.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole