Scherpe prijzen
Snelle levertijden
GEEN instelkosten
GRATIS bestandscontrole
Klantenservice

De status van mijn bestelling
Wij begrijpen dat het belangrijk is dat u op de hoogte blijft van de voortgang van uw bestelling. De meest recente status van uw bestelling kunt u vinden onder "mijn account". Wij houden u ook via e-mail op de hoogte van de status uw bestelling, als u niet zeker weet wat de status van uw bestelling is, dan kunt u ook contact met ons opnemen 030 - 7400130.

 

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
De levering van uw bestelling hangt af of u heeft gekozen voor een bedrukt of onbedrukt product. De levertijd van een bedrukt product is aangegeven bij het product en gaat in zodra u de digitale proefdruk die u van ons heeft ontvangen goedgekeurd is.

Zodra uw bestelling gereed is zult u van ons per email een track & trace code ontvangen.

 

Hulp bij opmaken van bestanden
Wij doen er alles aan om uw ontwerp met het beste resultaat te bedrukken. Wij bieden dan ook een gratis bestandscontrole aan, hebben templates van onze producten. Kunt u zelf geen druk bestanden aanleveren dan kunnen onze DTP'ers tegen betaling uw ontwerp vormgeven of eventueel aanpassen.

 

Offerte aanvragen
Staat het product wat u zoekt niet op onze website of heeft u een specifieke prijs nodig die niet online staat dan kunt u ons een email sturen [email protected] of bellen 030-7400130 en zullen u dan zsm een prijsopgave sturen.

Scherpe prijzen
Snelle levertijden
GEEN instelkosten
GRATIS bestandscontrole