Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole
Klantenservice

De status van mijn bestelling
Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je op de hoogte blijft van de voortgang van jouw bestelling. De meest recente status van jouw bestelling kan je vinden onder "mijn account". Wij houden je ook via e-mail op de hoogte van de status jouw bestelling, als je niet zeker weet wat de status van jouw bestelling is, dan kan je ook contact met ons opnemen 030 - 7400130.

 

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
De levering van jouw bestelling hangt af of je hebt gekozen voor een bedrukt of onbedrukt product. De levertijd van een bedrukt product is aangegeven bij het product en gaat in zodra u de digitale proefdruk die je van ons hebt ontvangen goedgekeurd is.

Zodra jouw bestelling gereed is, zal je van ons per email een track & trace code ontvangen.

 

Hulp bij opmaken van bestanden
Wij doen er alles aan om jouw ontwerp met het beste resultaat te bedrukken. Wij bieden dan ook een gratis bestandscontrole aan, hebben templates van onze producten. Kan je zelf geen druk bestanden aanleveren? Dan kunnen onze DTP'ers tegen betaling jouw ontwerp vormgeven of eventueel aanpassen.

 

Offerte aanvragen
Staat het product wat je zoekt niet op onze website of heeft u een specifieke prijs nodig die niet online staat? Dan kan je ons een email sturen [email protected] of bellen 030-7400130 en zullen jou dan z.s.m. een prijsopgave sturen.

Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole