Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Eco pennen bedrukken

Balpen van gerecycled karton

Duurzame blauw schrijvende balpen met houder van gerecycled ..
500 stuks vanaf €284,35
Vanaf €0,35 per Stuk

Contour Eco

Deze eco-vriendelijke pen is gemaakt van 50% PP en 50% tarwe..
500 stuks vanaf €296,45
Vanaf €0,38 per Stuk

Senator Super Hit Eco

De Senator Super Hit pen is een duurzame pen. De houder is g..
500 stuks vanaf €453,75
Vanaf €0,67 per Stuk

Alicante Bamboe

De Alicante Bamboe pen is een Gegraveerde eco-vriendelijke b..
500 stuks vanaf €544,50
Vanaf €0,86 per Stuk

Happy Pen recycled

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekle..
500 stuks vanaf €314,60
Vanaf €0,45 per

Contour Rio Bamboe

Full color bedrukte eco-vriendelijke balpen. De pen is gemaa..
500 stuks vanaf €484,00
Vanaf €0,73 per

Balpen Finn R-ABS

Duurzame balpen met push-up mechanisme in een opvallende kle..
500 stuks vanaf €175,45
Vanaf €0,19 per Stuk

Contour rPET pen

Full color bedrukte eco-vriendelijke balpen. De pen is gemaa..
500 stuks vanaf €302,50
Vanaf €0,41 per

Duurzame eco pennen bedrukken

Bij Pennendrukkerij.nl bieden we een breed assortiment eco pennen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals bamboe, gerecycled papier, bioplastic en kurk. Deze hernieuwbare, afbreekbare of recyclebare materialen zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de milieubelasting in vergelijking met traditionele plastic of metalen pennen. Duurzame pennen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ergonomisch ontworpen voor een comfortabele schrijfervaring. Perfect als duurzame promotiepennen en relatiegeschenken.

Meer weten over kantoorartikelen bedrukken? Klik hier.

Waarom eco pennen met opdruk?

- Milieuvriendelijke materialen
Eco pennen worden vervaardigd met materialen en methoden die minimale impact hebben op het milieu. Door te kiezen voor eco pennen, help je de ecologische voetafdruk te verkleinen en onze planeet te beschermen.

- Positieve merkperceptie
Gebruik van duurzame producten straalt positieve waarden uit naar je klanten en stakeholders. Het toont aan dat jouw bedrijf zich inzet voor milieubehoud en maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt.

- Langdurige promotie
Duurzame pennen hebben een langere levensduur dan wegwerppennen, waardoor je merkboodschap en logo langer zichtbaar blijven bij de ontvangers. Dit vergroot de kans dat ze aan jouw bedrijf denken wanneer ze een pen nodig hebben.

- Groeiende vraag naar duurzaamheid
Consumenten kiezen steeds vaker bewust voor duurzame producten. Door eco pennen te gebruiken, speel je in op deze groeiende markt en vergroot je jouw aantrekkingskracht op milieubewuste klanten.

- Verbeterd imago
Het gebruik van duurzame pennen toont aan dat je als bedrijf verantwoordelijkheid neemt voor je ecologische voetafdruk. Dit kan je reputatie en imago verbeteren, en klanten aanmoedigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

Eco pennen met logo

Het bedrukken van eco pennen met je logo of tekst is een uitstekende manier om je bedrijf, organisatie of evenement te promoten. Door een duurzaam relatiegeschenk aan te bieden, laat je zien dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebt staan. Deze pennen zijn niet alleen praktisch en origineel, maar gaan ook lang mee en kunnen hergebruikt worden. Hiermee draag je bij aan een betere wereld door minder afval te produceren en minder grondstoffen te verbruiken.

Duurzame pennen bestellen?

Bij Pennendrukkerij.nl kun je eenvoudig en snel eco pennen met jouw logo of tekst bestellen. Kies uit diverse modellen, kleuren en materialen van hoge kwaliteit. Upload je ontwerp eenvoudig in onze online ontwerptool, en wij zorgen voor een haarscherpe bedrukking in de gewenste kleuren. Je kunt al vanaf 25 stuks bestellen en profiteren van scherpe prijzen en snelle levering. Bestel vandaag nog jouw duurzame pennen en maak indruk op je klanten, relaties en medewerkers!

Kwaliteitspennen bedrukken

Bij Pennendrukkerij.nl staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij zorgen ervoor dat elk detail van je bestelling perfect wordt uitgevoerd, van het materiaal van de pen tot de precisie van de bedrukking. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, zodat je zeker weet dat je een product van topkwaliteit ontvangt.

Sluit je aan bij de duurzame beweging

Doe mee met de groeiende beweging van bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Door te kiezen voor eco pennen met jouw logo, investeer je niet alleen in een krachtig marketinginstrument, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Bestel vandaag nog en laat zien dat jouw bedrijf geeft om de planeet. Kies voor duurzame promotiepennen, relatiegeschenken pennen en gepersonaliseerde pennen die het milieu respecteren. Met onze duurzame pennen bedrukken online diensten, kun je eenvoudig en snel een positieve impact maken.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole