Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

GO aanstekers bedrukken?

M3L Aansteker

De GO M3L aansteker is een populair en opvallende weggever e..
500 stuks vanaf €151,25
Vanaf €0,27 per Stuk

Elektronische aansteker HC

Deze elektronische navulbare aansteker heeft een verstelbare..
500 stuks vanaf €290,40
Vanaf €0,42 per Stuk

Go Einweg M3L aansteker HC flesopener

Een handige 2-in-1 aansteker met een extra functie: je kan e..
500 stuks vanaf €278,30
Vanaf €0,38 per Stuk

Een aansteker is een handig hulpmiddel voor diverse gelegenheden. Rokers hebben er altijd een bij de hand om sigaretten aan te steken. In de keuken is het onmisbaar voor het aansteken van een gasfornuis en 's avonds zorgt het voor gezelligheid wanneer je thuis kaarsen aansteekt. Op de camping is een betrouwbare aansteker eveneens een onmisbaar item. Bij Pennendrukkerij.nl kun je nu een veelzijdige aansteker van het merk GO laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Deze aanstekers bieden een duurzame manier om reclame te maken, omdat ze keer op keer kunnen worden bijgevuld en dus lang meegaan.

GO aanstekers laten bedrukken?

Degene die vaak op een festival staan, kennen het frustrerende probleem van geen flesopener op zak hebben. Gelukkig biedt Pennendrukkerij.nl GO aanstekers aan die dit kunnen oplossen. De GO EINWEG M3L is een flesopener en aansteker in één! Hiermee kan je zowel je sigaret aansteken als je biertje openen. Verder kunnen GO aanstekers worden bijgevuld, waardoor ze lang meegaan. Bovendien is er keus uit verschillende kleuren en uitvoeringen.

Pennendrukkerij.nl kan jouw favoriete aansteker personaliseren met een print naar keuze. Met digitale printers kunnen de ontwerpen in full-colour gerealiseerd worden. De GO-aanstekers in het assortiment zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Echter hoe groter je bestelling, hoe meer korting je krijgt.

Kortom, met aanstekers van GO kies je voor veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze handige tools zijn niet alleen functioneel maar bieden ook een geweldige manier om jouw merk te promoten of je creativiteit te uiten.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole