Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Stilolinea pennen bedrukken?

Stilolinea Baron Colour pennen

De Baron pen is de best verkochte in de promotionele markt, ..
500 stuks vanaf €254,10
Vanaf €0,42 per Stuk

Baron Extra Hardcolour Pen

De Baron Extra Hardcolour pen is hetzelfde model als de Baro..
500 stuks vanaf €320,65
Vanaf €0,45 per Stuk

Stilolinea Baron pennen

De Baron Hardcolour is hetzelfde model als de 80900 uitvoeri..
500 stuks vanaf €320,65
Vanaf €0,45 per Stuk

Raja Chrome Pen

De Italiaanse klasse is goed terug te zien in de uitstraling..
500 stuks vanaf €790,15
Vanaf €1,36 per Stuk

Stilolinea pennen bedrukken bij Pennendrukkerij.nl is niet zomaar een keuze; het is een absolute aanrader! Sinds 1970 heeft het Italiaanse merk Stilolinea zich gevestigd als pionier in de wereld van promotionele pennen. Opgericht door Piero Chocco, die als een van de eersten inzag dat pennen een enorme promotionele waarde konden hebben. De toewijding van Piero Chocco aan het vak, heeft Stilolinea geholpen om uit te groeien tot één van de grootste pennen fabrikanten in Europa. Wat begon als een visie, is nu realiteit.

De productie van Stilolinea pennen vindt tot op de dag van vandaag in Italië plaats. Tijdens het productieproces wordt niet alleen gestreefd naar kwaliteit, maar ook naar het minimaliseren van afval en restmateriaal. Het resultaat is een assortiment van pennen die niet alleen gewaardeerd worden om hun schrijfkwaliteit, maar ook om de geringe ecologische voetafdruk.

In 50 jaar heeft Stilolinea een breed assortiment weten te creëren, die klanten in heel Europa aanspreken. De Baron, Tethys, Ducal, Raja en Olly zijn namen die synoniem staan voor uitmuntende kwaliteit en stijl. Naast de beroemde Baron-pen, biedt Stilolinea andere modellen die evengoed van topkwaliteit zijn. De Elis, verkrijgbaar in diverse kleuren, en het stoere S45-model met zijn brede clip zijn slechts enkele voorbeelden.

Stilolinea is zich bewust van de milieueisen van deze tijd. Daarom bieden ze ook gerecyclede versies aan, die beter zijn voor het milieu en als duurzaam kunnen worden beschouwd. Zo blijft Stilolinea niet alleen trouw aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook aan het realiseren van een groenere toekomst.

Stilolinea pennen laten bedrukken?

Stilolinea pennen zijn meer dan alleen schrijfinstrumenten. Het is een symbool van Italiaanse excellentie en duurzaamheid. Kies voor gepersonaliseerde Stilolinea pennen van Pennendrukkerij.nl en laat jouw merk opvallen met de perfecte pen voor elke promotionele behoefte.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole