Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

UMA pennen bedrukken?

Happy Pen

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekle..
500 stuks vanaf €205,70
Vanaf €0,33 per Stuk

Happy Hardcolour Pen

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekle..
500 stuks vanaf €278,30
Vanaf €0,33 per Stuk

Yes Pen

Je zegt YES tegen deze pen! De hardloper onder de UMA pennen..
500 stuks vanaf €404,99
Vanaf €0,64 per Stuk

Effect Pen

De Effect Pen van UMA heeft chromen accenten en een gekleurd..
500 stuks vanaf €759,90
Vanaf €1,31 per Stuk

Sky Pen

De Sky pen heeft een witte body en clip, het gedeelte achter..
500 stuks vanaf €476,44
Vanaf €0,59 per Stuk

Coral Pen

De Coral Pen schrijft zeer comfortabel dankzij de rubberized..
500 stuks vanaf €699,40
Vanaf €1,15 per Stuk

Happy Pen recycled

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekle..
500 stuks vanaf €314,60
Vanaf €0,45 per

Mensen die UMA-pennen gebruiken, om wat voor reden dan ook, zijn per definitie individuen. Iedereen heeft persoonlijke verlangens, verwachtingen, smaak en stijl. Het zijn mensen met karakter, altijd op zoek naar hetgeen dat bij hen past. De verfrissende designs en kwaliteit van alle UMA producten, belichamen deze individualiteit perfect.

Gedreven door de ambitie om hoogwaardige en tegelijkertijd unieke promotionele balpennen te produceren. Legde Fritz Ullmann, de oprichter van UMA, vanaf het begin in 1949 de nadruk op creativiteit en innovatie. Tot op de dag van vandaag is die aanpak niet veranderd.

Dat komt omdat Fritz Ullmann meer dan 50 jaar geleden al wist dat "Een balpen meer is dan slechts een schrijfinstrument!". Met zijn idee om de balpen als promotiemiddel in te zetten, schreef de man die de Federale Verdienstenmedaille kreeg van Baden-Württemberg letterlijk geschiedenis.

UMA pennen laten bedrukken?

Hoewel UMA is gegrond in tradities, is er daarentegen ook geen vrees om te innoveren. De derde generatie van de oprichtersfamilie is inmiddels geïntegreerd in het bedrijf. Dit zorgt voor frisse ideeën en een jonge pioniersgeest, wat het voortdurende succes van de onderneming bepaald.

UMA is een betrouwbare en zeer creatieve partner binnen de sector van promotionele artikelen. Het bedrijf is vooral in haar element, als het gaat om veeleisende productiemethoden. Dit omvat geavanceerde machines die eersteklas meerkleurige producten met briljant kleurverloop realiseren. Daarnaast verfijnen zij ook elegante metalen balpennen met innovatieve lasertechnieken en gravures. In combinatie met de bedrukking die Pennendrukkerij.nl op de pen realiseert, is dit vanzelfsprekend een recept voor succes!

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole