GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken

Viva Pens

Eve Pen

De Eve pen heeft een luxe uitstraling met een witte body, chromen accenten en een rubberen grip die leverbaar is in 8 verschillende kleuren. Deze pen is te bedrukken vanaf 50 stuks met uw logo en/of tekst in full color.
€315,02
Vanaf €0,48 per Stuk

Ferii pen

Sportieve rubberized balpen met elegante clip. De Levering is inclusief lasergravering. De Ferii pen is beschikbaar in een variatie aan kleuren en is te graveren vanaf 25 stuks!
€654,97
Vanaf €1,31 per Stuk

Tek pen

De Tek Pen straalt dankzij zijn massief witte body en clip één en al elegantie uit. Met de simpele uitvoering is de pen een ideaal product om te gebruiken ter promotie van jouw merk! De pen heeft een gekleurd accent rondom de klik die aan te passen is op
€325,01
Vanaf €0,41 per Stuk

Viva Pens is een toonaangevende fabrikant in promotiepennen van uitstekende kwaliteit die je bij ons gemakkelijk kunt personaliseren met een uniek design. Viva Pens promotiepennen zijn beschikbaar in vele kleuren en er zijn veel alternatieven op het gebied van uitstraling en duurzaamheid. Zo zijn er standaard en elegante modellen om jouw boodschap niet alleen mooi te promoten, maar ook nog eens een comfortabele schrijfervaring te bieden aan jouw collega’s of relaties. Ontdek het gemak van onze designtool en kies voor personaliseerbare pennen van het topmerk Viva Pens.

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken