Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Markeerstiften met logo?

Tekstmarker Driehoek

De Driehoek Tekstmaker heeft 3 kleuren. Met geel, groen en r..
500 stuks vanaf €544,50
Vanaf €0,65 per Stuk

Tekstmarker Bright

De Bright tekstmarker mag niet ontbreken op kantoor. De tek..
500 stuks vanaf €568,70
Vanaf €0,82 per Stuk

Markeerstiften brengen kleur en levendigheid in onze dagelijkse routine. Ze zijn niet alleen nuttig om belangrijke informatie te markeren, maar ze kunnen ook fungeren als een creatief hulpmiddel om notities en schetsen te versieren. Maar wist je dat ze ook een geweldig promotiemiddel kunnen zijn voor jouw merk?

Markers met logo of tekst?

Stel je voor dat jouw logo of slogan op een kleurrijke markeerstift staat die je klanten dagelijks gebruiken. Elke keer dat ze iets markeren, wordt jouw merk op een subtiele maar effectieve manier onder de aandacht gebracht. Het is een slimme manier om jouw merk in het dagelijks leven van je klanten te integreren. En het beste deel? Het is super eenvoudig om dit te doen met onze personaliseerbare markeerstiften!

Waarom markeerstiften bedrukken?

Een van de diensten die Pennendrukkerij.nl aanbiedt, is het bedrukken van markeerstiften. Dit kan een slimme manier zijn om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen, je klanten of leden een handig hulpmiddel te geven, of je eigen stijl te laten zien. Hier zijn enkele voordelen van het laten bedrukken van markeerstiften:
Markeerstiften zijn praktisch en veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om belangrijke informatie te markeren in teksten, notities, rapporten, agenda’s, enz. Ze helpen je om overzicht te houden en je beter te concentreren.
Markeerstiften zijn opvallend en kleurrijk. Ze trekken de aandacht met hun felle en fluorescerende kleuren. Ze kunnen je logo, naam of boodschap laten opvallen en een positieve indruk achterlaten bij je doelgroep.
Markeerstiften zijn duurzaam en voordelig. Ze gaan lang mee en zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere promotionele artikelen.

Markeerstift met logo?

We bieden je de mogelijkheid om markeerstiften te personaliseren met je logo, slogan of een bericht dat je wilt delen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij jouw merkidentiteit. Of je nu een strak en professioneel ontwerp wilt of iets speels en creatiefs, wij kunnen het voor je maken. En het mooiste is dat je niet eens een groot budget nodig hebt om dit te doen. Onze gepersonaliseerde markeerstiften zijn een betaalbare manier om je merk te promoten. Onze markeerstiften zijn niet alleen een geweldig promotiemiddel, maar ze zijn ook van hoge kwaliteit. Ze hebben een lange levensduur en de inkt droogt niet snel uit, wat betekent dat je klanten ze lange tijd kunnen gebruiken. En elke keer dat ze dat doen, zullen ze aan jouw merk denken. Het is een win-win situatie!

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole