Scherpe prijzen
Snelle levertijden
GEEN instelkosten
GRATIS bestandscontrole

Muismatten met logo?

Muismat 230 x 190 x 3 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €120,00
Vanaf €2,94 per Stuk

Muismat 265 x 190 x 3 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €128,57
Vanaf €3,15 per Stuk

Muismat 220 x 180 x 2 mm

Wil jij moeiteloos je muis kunnen bewegen over een gepersona..
25 stuks vanaf €72,36
Vanaf €1,37 per Stuk

Een muismat is een handig en praktisch accessoire voor je computer. Het zorgt ervoor dat je muis soepel en nauwkeurig over het oppervlak glijdt, waardoor je meer controle en comfort hebt. Maar wist je dat een muismat ook een leuke en originele manier is om je bedrijf of organisatie te promoten? Bij ons kun je namelijk je eigen muismatten laten bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Zo maak je van een simpel product een persoonlijk en opvallend relatiegeschenk.

Muismat bedrukken?

Muismatten bedrukken heeft veel voordelen. Ten eerste zijn muismatten zeer geschikt om je naamsbekendheid te vergroten. Je kunt ze weggeven aan je klanten, relaties of medewerkers, die ze vervolgens op hun bureau zullen gebruiken. Zo komt jouw logo of boodschap regelmatig onder de aandacht van je doelgroep. Bovendien zijn muismatten relatief goedkoop en makkelijk te bestellen in grote aantallen.

Ten tweede zijn muismatten een duurzame keuze. Ze gaan lang mee en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled rubber of kurk. Je kunt ook kiezen voor een muismat met een antislip onderkant, die voorkomt dat de mat verschuift tijdens het gebruik. Zo draag je bij aan een beter milieu en een betere ergonomie.

Ten derde zijn muismatten een creatieve manier om je huisstijl of campagne te laten zien. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en afmetingen, zodat je een muismat hebt die perfect past bij jouw wensen. Je kunt ook gaan voor een muismat met een foto, een slogan of een grappige quote. Zo geef je je muismat een persoonlijke touch en maak je indruk op je ontvangers.

Muismat met logo?

Muismatten bedrukken is een slimme en leuke manier om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Het is een origineel cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door je klanten, relaties of medewerkers. Bovendien is het een duurzaam en praktisch product dat lang mee gaat.

Wil je ook profiteren van deze voordelen? Bestel dan nu je eigen bedrukte muismatten bij Pennendrukkerij.nl. We bieden scherpe prijzen, hoge kwaliteit en snelle service. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of advies wilt. We helpen je graag verder.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
GEEN instelkosten
GRATIS bestandscontrole