Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Eco pennen met logo?

Balpen van gerecycled karton

Duurzame blauw schrijvende balpen met houder van gerecycled ..
500 stuks vanaf €284,35
Vanaf €0,35 per Stuk

Contour Eco

Deze eco-vriendelijke pen is gemaakt van 50% PP en 50% tarwe..
500 stuks vanaf €296,45
Vanaf €0,38 per Stuk

Senator Super Hit Eco

De Senator Super Hit pen is een duurzame pen. De houder is g..
500 stuks vanaf €453,75
Vanaf €0,67 per Stuk

Alicante Bamboe

De Alicante Bamboe pen is een Gegraveerde eco-vriendelijke b..
500 stuks vanaf €544,50
Vanaf €0,86 per Stuk

Happy Pen recycled

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekle..
500 stuks vanaf €314,60
Vanaf €0,45 per

Contour Rio Bamboe

Full color bedrukte eco-vriendelijke balpen. De pen is gemaa..
500 stuks vanaf €484,00
Vanaf €0,73 per

Contour rPET pen

Full color bedrukte eco-vriendelijke balpen. De pen is gemaa..
500 stuks vanaf €302,50
Vanaf €0,41 per

Onze eco pennen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals bamboe, gerecycled papier, bioplastic of kurk. Deze materialen zijn hernieuwbaar, afbreekbaar of recyclebaar, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu dan traditionele pennen van plastic of metaal. Duurzame pennen zijn niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor de mensen die ze gebruiken. Ze zijn vaak ergonomisch ontworpen, liggen prettig in de hand en schrijven soepel.

Eco pennen met logo?

Eco pennen met logo of tekst zijn een uitstekende manier om je bedrijf, organisatie of evenement te promoten. Door je logo of tekst op een duurzame pen te laten drukken, laat je zien dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebt staan. Je kunt je doelgroep bereiken met een praktisch en origineel relatiegeschenk, dat ook nog eens lang meegaat en hergebruikt kan worden. Bovendien draag je bij aan een betere wereld door minder afval te produceren en minder grondstoffen te verbruiken.

Waarom eco pennen bedrukken?

Milieuvriendelijkheid: Eco pennen worden geproduceerd met materialen en methoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Door te kiezen voor eco pennen draag je bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het behoud van onze planeet.
Positieve merkperceptie: Het gebruik van duurzame producten straalt positieve waarden uit naar je klanten en stakeholders. Het laat zien dat jouw bedrijf begaan is met het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt.
Langdurige promotie: Duurzame pennen gaan over het algemeen langer mee dan goedkope wegwerppennen. Dit betekent dat jouw merkboodschap en logo langer zichtbaar blijven bij de ontvangers, wat de kans vergroot dat ze aan jouw bedrijf denken wanneer ze een pen nodig hebben.
Groeiende vraag: Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan duurzame producten en kiezen bewust voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Door duurzame pennen te gebruiken, vergroot je jouw aantrekkingskracht op deze groeiende markt.
Duurzaam imago: Het gebruik van duurzame pennen laat zien dat je als bedrijf verantwoordelijkheid neemt voor uw ecologische voetafdruk. Dit kan jouw reputatie en imago verbeteren en klanten aanmoedigen om met je in zee te gaan.

Eco pennen bestellen?

Bij Pennendrukkerij.nl kun je eenvoudig en snel duurzame pennen met logo of tekst bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren en materialen, die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Je kunt je eigen ontwerp eenvoudig uploaden in onze online ontwerptool. Wij zorgen ervoor dat je logo of tekst haarscherp en in de gewenste kleuren op de pennen wordt gedrukt. Je kunt al vanaf 25 stuks bestellen en profiteren van onze scherpe prijzen en snelle levering. Bestel vandaag nog je duurzame pennen met logo of tekst en maak indruk op je klanten, relaties en medewerkers!

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole