Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Potloden met logo?

Potlood Naftar

Potlood met gum die verkrijgbaar is in een variatie aan kleu..
500 stuks vanaf €169,40
Vanaf €0,15 per Stuk

Mini potlood bio

Duurzaam klein potlood die van gecertificeerd FSC hout is ge..
500 stuks vanaf €211,75
Vanaf €0,20 per Stuk

Potlood Godiva

Dit potlood heeft een gekleurde body en heeft een glanzende ..
500 stuks vanaf €217,80
Vanaf €0,21 per Stuk

Houten potlood

Houten biologisch potlood van gecertificeerd FSC-hout. Dit p..
500 stuks vanaf €235,95
Vanaf €0,27 per Stuk

Potlood met gum

Potlood met gum die verkrijgbaar is in een variatie aan kleu..
500 stuks vanaf €254,10
Vanaf €0,26 per Stuk

Timmermanspotlood 170 mm

Heb je een potlood nodig voor tijdens het klussen? De Carpen..
500 stuks vanaf €266,20
Vanaf €0,29 per Stuk

Timmermanspotlood 240 mm

Heb je een potlood nodig voor tijdens het klussen? De Carpen..
500 stuks vanaf €849,42
Vanaf €0,90 per Stuk

Potloden met een logo, een naam, een slogan of een ander ontwerp bestel je natuurlijk bij Pennendrukkerij.nl! Het bedrukken gebeurt met een speciale techniek, die zorgt voor een heldere en duurzame opdruk. Het resultaat is een opvallend en persoonlijk potlood, dat niet slijt of vervaagt. Potloden met logo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en hardheden. Je kunt ook kiezen voor potloden met een gum.

Potloden met logo of tekst?

Potloden met logo of tekst zijn een voordelige en effectieve manier om je bedrijf, organisatie of merk goed onder de aandacht te brengen. Door je logo of tekst op een potlood te laten bedrukken, creëer je een handig en origineel relatiegeschenk, dat je kunt geven aan je klanten, relaties of medewerkers. Je kunt je logo of tekst in verschillende lettertypes en stijlen laten bedrukken, afhankelijk van je wensen en doelgroep.

Waarom potloden laten bedrukken?

Effectieve promotie: Bedrukte potloden dienen als uitstekende promotieartikelen. Ze zijn betaalbaar, gemakkelijk mee te nemen en bieden een groot afdrukgebied voor jouw logo, bedrijfsnaam of boodschap.
Milieuvriendelijk: Potloden zijn over het algemeen gemaakt van duurzame materialen zoals hout en zijn biologisch afbreekbaar. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze in vergelijking met sommige andere promotionele producten.
Doelgericht: Potloden zijn zeer nuttige en functionele schrijfgerei, wat betekent dat ze vaak worden gebruikt. Wanneer mensen jouw bedrukte potlood gebruiken, wordt jouw merk regelmatig onder de aandacht gebracht.
Creatieve branding: Potloden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je creatief kunt zijn met je ontwerp. Je kunt kleuren kiezen die overeenkomen met jouw merkidentiteit of specifieke boodschappen afdrukken.
Educatief gebruik: Bedrukte potloden zijn perfect voor scholen, universiteiten en educatieve instellingen. Ze kunnen worden aangepast met schoollogo's, motto's of contactgegevens en worden gebruikt als beloningen, promotiemateriaal of verkoopartikelen.
Goede prijs-kwaliteitverhouding: Potloden zijn kosteneffectieve promotionele producten die zelfs bij grote hoeveelheden budgetvriendelijk zijn. Dit maakt ze geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.
Veelzijdigheid: Bedrukte potloden zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder evenementen, beurzen, promotiecampagnes en als geschenken aan klanten en medewerkers.

Potloden met logo bestellen?

Bij Pennendrukkerij.nl kun je eenvoudig en snel potloden met logo of tekst bestellen. Je kunt online je eigen ontwerp maken of uploaden, of gebruik maken van onze gratis ontwerpservice. Wij zorgen ervoor dat je logo of tekst perfect op de potloden wordt bedrukt. Je kunt al vanaf 25 stuks bestellen en profiteren van onze competitieve prijzen. Bestel vandaag nog je potloden met logo of tekst en laat een blijvende indruk achter!

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole