Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Senator pennen bedrukken?

Senator Super Hit Pen

De Senator Super Hit is een klassieker en is een echte HIT b..
500 stuks vanaf €326,70
Vanaf €0,46 per Stuk

Senator Nature Plus

Stijlvolle biologische afbreekbare balpen van het merk Senat..
500 stuks vanaf €820,40
Vanaf €1,33 per Stuk

Senator Super Hit Softgrip

De Senator Super Hit Softgrip pen heeft een witte body, gekl..
€423,50
Vanaf €0,46 per Stuk

Liberty Basic Pen

Liberty Basic pen heeft een witte body met gekleurde accente..
50 stuks vanaf €264,99
Vanaf €0,53 per Stuk

Senator Super Hit Eco

De Senator Super Hit pen is een duurzame pen. De houder is g..
500 stuks vanaf €453,75
Vanaf €0,67 per Stuk

Al sinds 1920 staat het merk Senator synoniem voor hoogwaardige schrijfwaren van Duitse makelij. Met een eeuw aan ervaring en passie voor ontwikkeling, is het geen wonder dat de strikt doordachte modellen van Senator® de uitstraling van jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen. Senator producten worden namelijk gekenmerkt door welbedachte ontwerpen, op maat gemaakte veredelingen en unieke vormen die de perfecte keuze zijn voor individuele merkpresentatie.

Senator pennen laten bedrukken?

Balpennen zijn niet zomaar promotionele artikelen; het zijn krachtige reclametools die kunnen overtuigen. Doordat schrijfwaren vaak op dagelijkse basis gebruikt worden, zorgt dit ervoor dat jouw reclameboodschap voortdurend in het zicht van de doelgroep blijft.

Kortom, in elk Senator product schuilt een eeuw aan toewijding, vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. Kies uit het assortiment van Pennendrukkerij de Senator pennen, voor een ongeëvenaarde merkpresentatie en laat jouw boodschap opvallen in stijl!

Milieuvriendelijke pennen

Senator hecht veel waarde aan het milieu. Daarom zijn alle grondstoffen in het productieproces niet schadelijk voor mens en milieu. Daarnaast wordt er gefocust op ecologisch verantwoord gebruik, afvalpreventie en recycling. De producten zijn expliciet ontworpen voor een lange levensduur. Verder wordt er enkel gebruik gemaakt van groene stroom, verkregen door waterkracht en investeren in energie-efficiënte maatregelen.

Bij Senator wordt maatschappelijke verantwoordelijkheid dus erg serieus genomen. Alle producten voldoen aan de wettelijke eisen. Daarnaast zijn het lidmaatschap aan BSCI en Sedex, samen met de certificering volgens ISO 9001, 14001 en SMETA, een bevestiging van toewijding aan kwaliteit en ethisch zakendoen. Je kunt volledig vertrouwen op Senator producten als een veilige keuze voor jouw merk.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole