GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken

Stilolinea

Stilolinea Baron Colour pennen

De Baron pen is de best verkochte in de promotionele markt, Italiaanse kwaliteit en klasse met een blauwe schrijfvulling die langer mee gaat dan andere pennen. De pen schrijft prettig zonder vlekken. Verkrijgbaar in 8 kleuren en te bedrukken met uw tekst
€289,98
Vanaf €0,44 per Stuk

Baron Extra Hardcolour Pen

De Baron Extra Hardcolour pen is hetzelfde model als de Baron, maar deze variant heeft een gekleurde barrel, drukker en clip. Daarnaast heeft dit model een zwarte ring en tip. De vulling is met blauwe inkt. Te bedrukken met je eigen tekst of logo!
€296,45
Vanaf €0,49 per Stuk

Stilolinea Baron pennen

De Baron Hardcolour is hetzelfde model als de 80900 uitvoering. Het verschil is dat de Baron Hardcolour over een normale X20 vulling van kunststof beschikt. Deze pen is gekenmerkt door zijn witte body met subtiele gekleurde details.
€285,02
Vanaf €0,48 per Stuk

Raja Chrome Pen

De Italiaanse klasse is goed terug te zien in de uitstraling van de Raja Chrome Pen. Dankzij de metalen tussenringen, clip en puntstuk straalt de Raja Chrome Pen één en al elegantie uit.
€727,34
Vanaf €1,10 per Stuk

Het gerenommeerde merk Stilolinea staat bekend om haar Baron pennen van Italiaanse kwaliteit die milieuvriendelijk worden geproduceerd. De Baron pen is de beste verkochte in de promotionele markt en is uitstekend te personaliseren om vervolgens als relatiegeschenk in zetten. De pennen van Stilolinea zijn van hoge kwaliteit, bieden een comfortabele schrijfervaring en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. In ons assortiment vind je ook nog de Raja Chrome pen, welke een en al elegantie uitstraalt. Voorzie nu jouw Stilolinea pennen van een eigen ontwerp en kies voor een effectieve en praktische manier van promotie.

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken