Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Tony Chocolonely blikjes bedrukken?

Tiny Tony's Chocolonely blik groot

Blik met vijf verpakte TinyTony's Chocolonely met mix van ve..
50 stuks vanaf €295,24
Vanaf €3,97 per Stuk

Bij Pennendrukkerij.nl weten als geen ander dat de chocola van Tony’s Chocolonely, inmiddels een speciale plek veroverd heeft in het hart van velen. Tony’s producten zijn niet alleen herkenbaar door kleurrijke verpakkingen, maar vooral vanwege de heerlijke kwaliteit van de chocolade. Bij Tony's Chocolonely draait alles om 100% maatschappelijk verantwoord geproduceerde chocola. Tony's betaalt cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun producten en werkt rechtstreeks met hen samen, waarbij wordt geïnvesteerd in landbouwtrainingen en -middelen voor de boeren. Op deze manier wordt er geprobeerd om moderne slavernij en kinderarbeid in de cacao-industrie te verdrijven. Dus, wanneer je geniet van Tony's Chocolonely chocolade, draag je bij aan een rechtvaardigere cacao-industrie. Naast het streven naar eerlijkheid in de cacao-industrie, is de smaak van Tony's Chocolonely-chocola simpelweg fantastisch.

Tony Chocolonely blikjes laten bedrukken?

Wat Tony's Chocolonely echt bijzonder maakt, is hun vastberadenheid om de wereld van chocola te veranderen. Het doel is niet alleen geweldige chocolade maken, maar ook een einde maken aan de onrechtvaardigheid in de cacao-industrie. Daarom werkt Tony’s er hard aan om de keten van cacaoproductie transparant en eerlijk te maken. Bij Tony’s Chocolonely draait alles om "samen ongelijkheid de wereld uit slaan". Hierdoor ben je elke keer dat je geniet van een Tony's Chocolonely-reep, deel van een grotere beweging die streeft naar een betere wereld.

Geniet van de perfecte combinatie van smaak en ethiek. Met Tony's Chocolonely krijg je niet alleen heerlijke chocolade, maar ook de voldoening van het bijdragen aan een rechtvaardigere wereld. Dus, waar wacht je nog op?

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole