GRATIS verzending binnen Nederland.
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken

Full Color Pennen

Sale-8%

Baron Pen

De Baron pen is best verkochte in de promotionele markt, Italiaanse kwaliteit met een blauwe schrijfvulling die langer mee gaat dan andere pennen en schrijft prettig zonder vlekken.
€46,00 €42,50
Sale-20%

Contour Xtra

De Contour Xtra Pen heeft een witte body, gekleurde grip, chromen accenten, leverbaar in 11 verschillende kleuren en heeft een blauwe schrijfvulling. Deze pen is al te bedrukken vanaf 50 stuks inclusief full color bedrukking, een pen als relatiegeschenk s
€47,00 €37,50
Sale-7%

Ebony Matt

Een aluminium pen in verschillende kleuren met een matte uitstraling en metalen clip. Deze luxe blauw schrijvende pen wordt geleverd inclusief gravering vanaf 50 stuks.
€53,15 €49,50

Happy Pen

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekleurde transparante clip en witte body met groot drukbereik, leverbaar in diverse kleuren en te bedrukken vanaf 50 stuks.
€39,50
Sale7%

Ebony Soft Touch

Aluminium pen met metalen clip, de houder is afgewerkt met een mooie rubberen finish. Doordat de houder uit één geheel bestaat heeft deze pen ruimte voor een groot drukbereik.
€53,15 €57,00
Sale-7%

Ebony Glossy

Een aluminium pen in verschillende kleuren met een glossy uitstraling en metalen clip. Deze pen wordt geleverd inclusief gravering.
€53,15 €49,50

Eve Pen

De Eve pen heeft een luxe uitstraling met een witte body, chromen accenten en een rubberen grip die leverbaar is in 8 verschillende kleuren. Deze pen is te bedrukken vanaf 50 stuks met uw logo en/of tekst in full color.
€76,00

El Primero Pen

De EL Primero pen heeft een witte body en gekleurde clip. Deze pen is leverbaar in 16 verschillende kleuren. Deze pen kenmerkt zicht door het heldere wit en het grote drukbereik, leverbaar vanaf 50 stuks inclusief full color bedrukking.
€37,00

Clickshadow Rubberized pen

De Clickshadow pen is een rubberized pen met soft touch afwerking hierdoor ligt deze prettig in de hand. De Jumbo vulling met blauw schrijvende inkt zorgt voor een goede schrijfkwaliteit.
€89,00
Sale-19%

Clickshadow pen

ClickShadow Pen met gekleurde accenten en witte body. Deze pen is al te bedrukken vanaf 50 stuks, levertijd 3 werkdagen.
€52,50 €42,50

Effect Pen

De Effect Pen heeft chromen accenten en een gekleurde top en is zowel op de body als op de clip te bedrukken.
€97,50

Yes!! Pen

Je zegt YES tegen deze pen!! Een onvergetelijke schrijfervaring dankzij de FlowMotion vulling waarmee je over het papier vliegt.
€84,50
GRATIS verzending binnen Nederland.
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken