Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole

Pennen bedrukken?

Contour Xtra

De Contour Xtra Pen heeft een witte body, gekleurd grip, chromen accenten, is leverbaar in 11 verschillende kleuren en heeft een blauwe schrijfvulling. Deze pen is al te bedrukken vanaf 25 stuks, inclusief full color bedrukking.
€181,50
Vanaf €0,29 per Stuk

Kific pen

Balpen met push-up mechanisme in een opvallend, tweekleurig ontwerp. Houder in het wit en de clip is te verkrijgen in een breed scala van kleuren. Breed afdrukgebied en navulling met blauwe inkt. De Kific pen is te bedrukken vanaf 25 stuks!
€163,35
Vanaf €0,19 per Stuk

Contour Hard Color Pen

De Contour hard color pen heeft chromen accenten, een gekleurde grip en body en is leverbaar in 8 verschillende kleuren. De pen is leverbaar vanaf 25 stuks met uw logo en/of tekst!
€181,50
Vanaf €0,29 per Stuk

Stilolinea Baron Colour pennen

De Baron pen is de best verkochte in de promotionele markt, Italiaanse kwaliteit en klasse met een blauwe schrijfvulling die langer mee gaat dan andere pennen. De pen schrijft prettig zonder vlekken. Verkrijgbaar in 8 kleuren en te bedrukken met uw tekst
€254,10
Vanaf €0,42 per Stuk

Happy Pen

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekleurde transparante clip en witte body met groot drukbereik, leverbaar in diverse kleuren en te bedrukken vanaf 25 stuks.
€205,70
Vanaf €0,33 per Stuk

Contour Metallic

Contour pen in metallic kleuren met een krachtige uitstraling. De pen heeft een zwarte metalen clip en drukknop. De pen is leverbaar vanaf 50 stuks met uw bedrukte logo en/of tekst!

End-of-life product, laatste resterende voorraad
€295,00
Vanaf €0,59 per Stuk

Eve Pen

De Eve pen heeft een luxe uitstraling met een witte body, chromen accenten en een rubberen grip die leverbaar is in 8 verschillende kleuren. Deze pen is te bedrukken vanaf 25 stuks met uw logo en/of tekst in full color.
€290,40
Vanaf €0,51 per Stuk

Contour Eco

Deze eco-vriendelijke pen is gemaakt van 50% PP en 50% tarwestro en daardoor gedeeltelijk biologisch afbreekbaar. Deze duurzame pen is leverbaar vanaf 25 stuks bedrukt met uw tekst en/of logo!
€296,45
Vanaf €0,38 per Stuk

Baron Extra Hardcolour Pen

De Baron Extra Hardcolour pen is hetzelfde model als de Baron, maar deze variant heeft een gekleurde barrel, drukker en clip. Daarnaast heeft dit model een zwarte ring en tip. De vulling is met blauwe inkt. Te bedrukken met je eigen tekst of logo!
€320,65
Vanaf €0,45 per Stuk

Contour Pen Zilver

De Contour Pen Zilver heeft een metalen clip, drukknop en de body is in zilver. Dankzij de soft grip is het comfortabel schrijven met deze pen. De pen is te bedrukken vanaf 25 stuks in full color met uw tekst en/of logo.
€187,55
Vanaf €0,30 per Stuk

Balpen van gerecycled karton

Duurzame blauw schrijvende balpen met houder van gerecycled karton, houten clip en gekleurde kunststof accenten. Ideaal product voor een duurzaam imago. Deze balpen is te bedrukken vanaf 25 stuks!
€284,35
Vanaf €0,35 per Stuk

Senator Super Hit Pen

De Senator Super Hit is een klassieker en is een echte HIT bij de pennen. Het voordeel van deze pen is het drukbereik, uw boodschap is dus extra goed zichtbaar! De pen is al te bedrukken vanaf 25 stuks!
€326,70
Vanaf €0,46 per Stuk

Swan pen

De Swan pen heeft zijn naam te danken aan de fraai gebogen clip die zijn vorm sterk weg heeft van een zwaan. De clip heeft een kleuraccent en beschikt over een draaikliksysteem. De pen is te bedrukken vanaf 25 stuks met je eigen design!
€314,60
Vanaf €0,44 per Stuk

Happy Hardcolour Pen

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekleurde transparante clip en witte body met groot drukbereik, leverbaar in diverse kleuren en te bedrukken vanaf 25 stuks.
€278,30
Vanaf €0,33 per Stuk

Contour Xtra Touch Pen

De Contour Xtra Pen heeft een metalen clip en een touchscreenknop die ideaal te gebruiken is voor een mobiele telefoon of tablet. De pen heeft een gekleurde grip en touchknop en is leverbaar vanaf 25 stuks inclusief bedrukking.
€308,55
Vanaf €0,40 per Stuk

Contour Pen Touch Zilver

De Contour Pen Touch heeft een metalen clip en een touchscreenknop, te gebruiken voor mobiele telefoon of tablet. Deze pen is te verkrijgen in diverse kleuren met zilveren grip. De pen is te bedrukken met uw tekst en/of logo vanaf 25 stuks!
€308,55
Vanaf €0,40 per Stuk

El Primero Pen

De El Primero pen heeft een witte body en gekleurde clip. Deze pen is leverbaar in 16 verschillende kleuren. Deze pen kenmerkt zicht door het heldere wit en het grote drukbereik. Dankzij dit grote drukbereik is de pen een perfect geschenk aan relaties! De
€350,90
Vanaf €0,42 per Stuk

Artica balpen

De Artica kunststof balpen HC Peekay heeft een kunststof houder, mat verchroomde metalen clip en is verkrijgbaar in drie kleuren. De Pen schrijft erg soepel en is voorzien van blauw schrijvende plastic langschrijfvulling. Te bedrukken vanaf 25 stuks.
€320,65
Vanaf €0,45 per Stuk

Stilolinea Baron pennen

De Baron Hardcolour is hetzelfde model als de 80900 uitvoering. Het verschil is dat de Baron Hardcolour over een normale X20 vulling van kunststof beschikt. Deze pen is gekenmerkt door zijn witte body met subtiele gekleurde details.
€320,65
Vanaf €0,45 per Stuk

Happy Pen recycled

Happy pen, de opvolger van de klassieke Penny pen. Met gekleurde transparante clip en witte body met groot drukbereik, leverbaar in diverse kleuren en te bedrukken vanaf 25 stuks.
€314,60
Vanaf €0,45 per

Effect Pen

De Effect Pen van UMA heeft chromen accenten en een gekleurde top. De pen heeft een groot drukbereik en is ideaal voor promotie. De pen is te bedrukken vanaf 25 stuks met uw tekst en/of logo!
€759,90
Vanaf €1,31 per Stuk

Senator Nature Plus

Stijlvolle biologische afbreekbare balpen van het merk Senator. Mooi strak model en in een modern ontwerp. Prachtig om te laten bedrukken en ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze duurzame balpen is te bedrukken vanaf 25 stuks!
€820,40
Vanaf €1,33 per Stuk

SpaceLab Pen

De SpaceLab pen is een stevige geometrische pen met groot drukbereik en is leverbaar in diverse kleuren. Deze pen is vanaf 25 stuks te bedrukken met uw gepersonaliseerde tekst en/of logo!
€326,70
Vanaf €0,46 per Stuk

Yes Pen

Je zegt YES tegen deze pen! De hardloper onder de UMA pennen. Deze pen heeft een onvergetelijke schrijfervaring dankzij de FlowMotion vulling waarmee je over het papier vliegt. Deze balpen is vanaf 25 stuks te bedrukken met uw tekst en/of logo!
€585,16
Vanaf €0,79 per Stuk

Bij Pennendrukkerij.nl zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van pennen voor diverse budgetten. Onze online winkel maakt het gemakkelijk om pennen te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een tekst naar keuze, ongeacht of je nu grote of kleine hoeveelheden nodig hebt. Met een uitgebreide selectie pennen bieden wij altijd een geschikte pen die aansluit bij jouw behoeften. Wil je meer informatie over de beschikbare opties of deskundig advies over welke pen het beste past binnen jouw wensen en budget? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Goedkope pennen met logo?

Bij Pennendrukkerij.nl kun je kiezen uit een gevarieerd assortiment pennen. Onze specialiteit ligt in het bedrukken van pennen voor elk budget. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om metalen pennen en stylus pennen te bedrukken, waarmee je een exclusieve uitstraling kunt creëren. In onze collectie vind je bekende merken zoals Toppoint pennen, Viva Pens en Stilolinea pennen. Bovendien bieden wij ook bedrukking van kantoorartikelen en relatiegeschenken aan. Het bedrukken van pennen en kantoorartikelen vormt een kostenefficiënte en doeltreffende manier van promotie.

Waarom pennen bedrukken?

Het bedrukken van pennen heeft veel voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom het nuttig kan zijn voor jouw bedrijf om pennen te laten bedrukken.

Merkbekendheid: Bedrukte pennen zijn een effectieve manier om je merknaam of logo onder de aandacht te brengen. Telkens wanneer iemand jouw pen gebruikt, worden ze eraan herinnerd wie je bent en wat je doet.
Lage kosten: Vergeleken met andere vormen van reclame zijn bedrukte pennen relatief goedkoop. Hierdoor zijn ze een kosteneffectieve manier voor kleine en startende bedrijven om zichzelf te promoten.
Bruikbaarheid: Pennen zijn voor iedereen nuttig, van scholieren tot professionals. Daarom is de kans groot dat mensen je bedrukte pennen vaak zullen gebruiken, in tegenstelling tot andere promotionele items die uiteindelijk in een lade kunnen belanden.
Breed bereik: Een pen kan gemakkelijk van persoon naar persoon worden doorgegeven, waardoor jouw merknaam of logo aan veel mensen kan worden blootgesteld.
Lange levensduur: Tenzij een pen leeg is, gooien mensen hem niet zomaar weg. Daarom kunnen bedrukte pennen gedurende een lange periode een effectieve reclame voor je bedrijf of organisatie blijven.
Professionaliteit: Het geeft een professionele indruk als je klanten, collega's of zakenpartners een functioneel item kan geven met jouw logo, zoals een bedrukte pen.

Pennen met logo of tekst?

Vaak worden pennen met een bedrijfslogo of tekst ingezet als promotiemateriaal voor organisaties. Tijdens evenementen, waar potentiële klanten aanwezig zijn, is een pen met jouw bedrijfslogo te vergelijken met een visitekaartje. Bedrukte pennen zijn praktische en bruikbare relatiegeschenken, waardoor de kans groot is dat mensen ze langdurig bewaren. Kortom, profiteer van onze voordelige en snelle service voor het bedrukken van pennen met jouw logo of tekst bij Pennendrukkerij.nl.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
Géén instelkosten
Gratis bestandscontrole