Scherpe prijzen
Snelle levertijden
GEEN instelkosten
GRATIS bestandscontrole

Aanstekers met logo?

M3L Aansteker

De Unilite M3L aansteker is een populair en opvallende wegge..
500 stuks vanaf €179,99
Vanaf €0,25 per Stuk

Platte transparante elektronische aansteker TL

Dit model komt met een shock proof bodem en heeft kinderbeve..
500 stuks vanaf €242,00
Vanaf €0,29 per

Go Einweg M3L aansteker HC flesopener

Een handige 2-in-1 aansteker met een extra functie: je kan e..
500 stuks vanaf €271,34
Vanaf €0,29 per

Elektronische aansteker HC

Deze elektronische navulbare aansteker heeft een verstelbare..
500 stuks vanaf €278,30
Vanaf €0,30 per Stuk

Cricket aansteker Original

Aansteker met eigen design. Dit model is gemaakt van kunstst..
500 stuks vanaf €574,75
Vanaf €0,29 per

M3L Opener Aansteker

Een handige 2-in-1 aansteker met een extra functie: je kan e..
500 stuks vanaf €60,00
Vanaf €0,34 per

Elektronische Aansteker

Elektronische navulbare aansteker met verstelbare vlam, shoc..
500 stuks vanaf €58,50
Vanaf €0,41 per

Een aansteker is een klein en handig voorwerp dat je altijd bij je kunt hebben. Het stelt je in staat om vuur te maken, bijvoorbeeld om een kaars aan te steken, een sigaret te roken of een barbecue te starten. Maar wist je dat een aansteker ook een effectief en origineel middel is om je bedrijf of organisatie te promoten? Bij Pennendrukkerij.nl kun je namelijk je eigen aanstekers laten bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Zo maak je van een eenvoudig product een persoonlijk en opvallend reclameartikel.

Aanstekers bedrukken?

Aanstekers bedrukken heeft veel voordelen. Ten eerste zijn aanstekers zeer geschikt om je merk of boodschap te verspreiden. Je kunt ze weggeven aan je klanten, relaties of bezoekers, die ze vervolgens zullen gebruiken of doorgeven aan anderen. Zo komt jouw logo of tekst regelmatig onder de aandacht van je doelgroep. Bovendien zijn aanstekers goedkoop en makkelijk te bestellen in grote aantallen.

Ten tweede zijn aanstekers een veelzijdig product. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, zoals elektrische, gas- of benzineaanstekers. Je kunt ook kiezen uit verschillende modellen, zoals wegwerp-, navulbare of stormaanstekers. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, zoals mat, glans of metallic. Zo kun je een aansteker kiezen die perfect past bij jouw stijl en doel.

Ten derde zijn aanstekers een creatieve manier om je logo of tekst te laten zien. Je kunt kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals tampondruk, zeefdruk of lasergravure. Je kunt ook gaan voor een full colour opdruk, waarbij je de hele aansteker kunt bedekken met een foto, een ontwerp of een patroon. Zo geef je je aansteker een unieke en professionele uitstraling.

Aansteker met logo?

Aanstekers bedrukken is een slimme en leuke manier om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Het is een origineel geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door je klanten, relaties of bezoekers. Bovendien is het een praktisch product dat vaak gebruikt wordt.

Wil je ook profiteren van deze voordelen? Bestel dan nu je eigen bedrukte aanstekers bij ons. We bieden scherpe prijzen, hoge kwaliteit en snelle service. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of advies wilt. We helpen je graag verder.

Lees meer
Lees minder
Scherpe prijzen
Snelle levertijden
GEEN instelkosten
GRATIS bestandscontrole