GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken

Notitieboekjes

Milky A5 Notebook

Milky A5 wit notitieboekje met gekleurde elastische sluiting en leeslint. Dit notitieboekje is te bedrukken met logo en/of tekst in full color - transferdruk, leverbaar al vanaf 10 stuks.
€235,95
Vanaf €3,90 per Stuk

Notebook Cotton A5, natural

Stoer A5 notitieboek van katoen (70%) en polyester (30%) met 96 vellen (70g) van naturelkleurig ruitjes papier. Dit notitieboekje is te bedrukken met logo en/of tekst in full color - transferdruk, leverbaar al vanaf 10 stuks.
€286,77
Vanaf €4,74 per Stuk

Wist je dat bedrukte notitieboekjes de ideale giveaway zijn? Ons assortiment bestaat onder meer uit premium hardcover notitieboekjes met een kunstlederen omslag. Past dit niet helemaal bij jouw bedrijf en ben je op zoek een ander model? Dan zijn onze bedrukte notitieboekjes met harde PU cover een goede keuze voor jouw bedrijf! Verder hebben de aantekeningenboekjes die wij kunnen bedrukken met jouw logo, in veel gevallen een elastieken sluitband, gelinieerd papier en een zijden leeslint. Neem jij alleen genoegen met de beste kwaliteit? Dan zijn de bedrukte notitieboekjes van Pennendrukkerij.nl de perfecte optie voor jou!

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken