GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken

Senator

Senator Super Hit Pen

De Senator Super Hit is een klassieker en is een echte HIT bij de pennen. Het voordeel van deze pen is het drukbereik, uw boodschap is dus extra goed zichtbaar! De pen is leverbaar in diverse kleuren en inclusief full color bedrukking. De pen is al te bed
€319,98
Vanaf €0,36 per Stuk

Senator Super Hit Softgrip

De Senator Super Hit Softgrip pen heeft een witte body, gekleurde clip en grip. De grip geeft een prettige schrijfervaring. Deze pen is te verkrijgen in diverse kleuren en is te bestellen vanaf 50 stuks met uw bedrukte tekst en/of logo!
€395,00
Vanaf €0,53 per Stuk

Senator Nature Plus

Stijlvolle biologische afbreekbare balpen van het merk Senator. Mooi strak model en in een modern ontwerp. Prachtig om te laten bedrukken en ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze duurzame balpen is te bedrukken vanaf 25 stuks!
€640,03
Vanaf €1,00 per Stuk

Senator Super Hit Eco

De Senator Super Hit pen is een duurzame pen. De houder is gemaakt van PLA granulaat op basis van suikerriet, hierdoor is deze pen biologisch afbreekbaar. Deze pen is ideaal voor een duurzaam imago en is vanaf 25 stuks te bedrukken.
€380,00
Vanaf €0,50 per Stuk

Liberty Basic Pen

Liberty Basic pen heeft een witte body met gekleurde accenten. Een kenmerkende kwaliteitspen van Senator. Deze pen is al te bestellen vanaf 50 stuks inclusief bedrukking met uw logo en/of tekst!
€264,99
Vanaf €0,53 per Stuk

Bij Pennendrukkerij hebben we verschillende modellen in personaliseerbare Senator pennen beschikbaar. Senator pennen zijn van uitstekende kwaliteit en staan bekend om de prettige schrijfervaring. Onze modellen bieden veel variatie in de mate van grip en uitstraling van de pen. Zo kan je gaan voor een basic model met weinig kleur en zonder grip of juist een model met veel kleur en een boodschap die goed opvalt aan de hand van contrasterende kleuren. Senator pennen zijn gemakkelijk full color te bedrukken met jouw bericht, logo of afbeelding en beschikbaar in vele kleuren. Ga nu voor een persoonlijk relatiegeschenk met Senator pennen.   

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €40,- binnen Nederland
GEEN instelkosten
Levertijd 3 werkdagen
Full color bedrukken